Zout Vlees

Home » Recepten » Zout Vlees

Zout Vlees

Recept Afdrukken
Zout Vlees
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Joods
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Joods
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. De rosbief insmeren met het pekelzout. Buiten de koelkast het zout laten intrekken. Na ongeveer drie kwartier de rosbief afspoelen en met keukenpapier drogen. De mierikswortel schillen en raspen op een fijne rasp. Verse mierikswortel is scherp, je hebt dus maar een eetlepel nodig. De rosbief in ongeveer een halfuur braden. Gebruik je een kookthermometer dan moet de kerntemperatuur tussen de 50 en 55 graden liggen. Mengen met de creme fraiche.
By |2017-04-23T13:38:30+00:0023 april 2017|Recept|Reacties uitgeschakeld voor Zout Vlees