Tiramisu al limone

Home » Recepten » Tiramisu al limone

Tiramisu al limone

Recept Afdrukken
Tiramisu al limone
Nagerecht met lange vingers en citroencreme
Maaltijd Nagerecht
Keuken Italiaans
Prep Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Nagerecht
Keuken Italiaans
Prep Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng de mascarpone met slagroom, suiker en een kwart van het mengsel van limoncello en citroensap. Klop dit met een mixer mooi stijf.
  2. Neem een schaal en leg op de bodem de helft van de lange vingers tegen elkaar. besprenkel de lange vingers met de helft van het resterende citroensap en de limoncello.
  3. Verdeel daarover de helft van het mascarponemengsel. Leg daarop het resterende deel lange vingers. Sprenkel ook daarover citroensap met limoncello.
  4. Bedek het geheel met de rest van het mascarponemengsel. Eventueel garneren met dunne schijfjes citroen
By |2017-04-03T15:39:30+00:003 april 2017|Recept|Reacties uitgeschakeld voor Tiramisu al limone