Salade met gestoomde kip en guacamole

Home » Recepten » Salade met gestoomde kip en guacamole

Salade met gestoomde kip en guacamole

Recept Afdrukken
Salade met gestoomde kip en guacamole
Maaltijd Voorgerecht
Keuken Nederlands
Porties
personen
Ingrediënten
Kipfilet + salade
Maaltijd Voorgerecht
Keuken Nederlands
Porties
personen
Ingrediënten
Kipfilet + salade
Instructies
Bereiden kipfilets:
  1. Wikkel de kipfilets strak in plastic folie en leg ze in een stoomovenpan met gaatjes. Kookstand 90 C, kooktijd 20 minuten
Bereiden guacamole:
  1. Pureer voor de guacamole de avocado met citroensap in de keukenmachine. Breng op smaak met chilipeper, zou en peper.
  2. Voeg ui en knoflook toe en laat de keukenmachine nog een minuut draaien
  3. Doe er zoveel mayonaise bij tot een smeuïge saus is verkregen
Serveren op bordjes:
  1. Snijd voor het serveren de kipfilets in dunne plakjes en dresseer ze op de borden. Leg de veldsla in het midden
  2. Verwijder, met een scherp mes, de schil van de tamarillo en snijd hem in plakjes. Garneer met de plakjes tamarillo. Verdeel enkele lepeltjes guacamole om de plakjes kipfilets
Zomertip:
  1. Na het stomen van de kip kun je ze op de BBQ snel rondom kleuren voor een pittige smaak
By |2017-04-21T12:30:35+00:0016 april 2017|Recept|Reacties uitgeschakeld voor Salade met gestoomde kip en guacamole