Courgettesoep met zalmsnippers

Home » Recepten » Courgettesoep met zalmsnippers

Courgettesoep met zalmsnippers

Recept Afdrukken
Courgettesoep met zalmsnippers
Maaltijd Voorgerecht
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Voorgerecht
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Snipper de ui en snijd de courgettes in blokjes. Verhit de olie in een grote (soep)pan en fruit de ui in de olie tot deze glazig ziet. Roer de courgette erdoor en bak nog 3 min. mee op hoog vuur. Roer regelmatig.
  2. Schenk de kippenbouillon erbij, breng het geheel aan de kook en laat de courgette 10 min. zachtjes doorkoken. Pureer de soep met de staafmixer of in keukenmachine. Roer 1,5 pakje boursin erdoor en breng de soep op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Schep de soep in diepe borden en verdeel 150 g zalmsnippers erover.
  4. Serveer de soep met toastjes, belegd met boursin en zalmsnippers.
By |2017-03-02T21:21:46+00:008 januari 2017|Recept|0 Reacties

Reageer